Eten bij Restaurant André in Ulft

Op zoek naar een heerlijk en gezellig restaurant in Ulft? Dan bent u bij Eten bij André aan het juiste adres! Onze doelstelling staat niet ter discussie. Wij bieden u altijd de hoogste kwaliteit, altijd vers en altijd goed. Producten zoals kipsaté, saté v/d haas, gyros, shoarma, schnitzels, biefstuk en zalm worden altijd vers gesneden en bereid.

Kwaliteit voorop

Niet de producten laten aanleveren of uit de doos, maar zelf bereiden. Daarnaast vergt de bereiding van het verse vlees meer tijd en werk tijdens het bakproces maar het komt de smaak en kwaliteit ten goede en daar willen wij niet op inleveren. Zo zorgen wij ervoor dat onze gasten niet alleen tevreden zijn, maar ook tevreden blijven. Want een tevreden gast krijg je niet, die moet je verdienen! En dat weten wij al meer dan 35 jaar.

Wij hebben een uitgebreide menukaart en speciale menu’s voor elk seizoen. Ook serveren wij lunch. Daarnaast hebben wij wekelijks gerechten die op een bord in ons restaurant staan. Tot snel bij Restaurant André in Ulft. Wij staan voor u klaar!