Al meer dan

jaar een begrip in je buurt!

Wij hebben

werknemers

Wij serveren

gerechten

Cafetaria André

Een begrip in Ulft!

Bij cafetaria André in Ulft staat kwaliteit voorop! U als gast kunt een uitstekende kwaliteit verwachten in zowel de bediening als in onze producten. Op 11 juni 1979 zijn we begonnen met de snackbar in Silvolde. Na 21 jaar groeiden wij uit ons pand en zochten nieuwe groeimogelijkheden. Toen zijn wij in juli 2000 verhuisd naar het pand aan de dr. Ariënsstraat  in Ulft. Hier begonnen wij tevens een restaurant en catering. In 2002 werden we verkozen tot de beste Smulwereldzaak van Nederland.

Altijd Vers

Bij ons zult u geen diepvries of voorgebakken producten vinden. Wij werken uitsluitend met verse producten. Hierdoor kunt u zeker zijn van de verste en lekkerste producten. Al onze vleesproducten zoals saté v/d haas, gyros , shoarma, schaslick en broodjes warmvlees worden gebakken en bereid van verse varkenshaas. Ook de kipsaté wordt gesneden van verse kipfilet. De versgebakken schnitzels worden geserveerd met sauzen uit eigen keuken.

Verantwoord frituren

Wij ondersteunen de campagne “Verantwoord Frituren”. Aan deze campagne zijn twee voorwaarden verbonden: Gebruik vloeibaar frituurvet met maximaal 5% transvetzuren én minimaal 65% onverzadigde vetzuren. Ons vloeibaar frituurvet is zuiver plantaardig en is rijk aan goede onverzadigde vetzuren die het cholesterolgehalte verlagen. Een laag cholesterolgehalte vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

Impressie